Index >> Job og UddannelseLinks i denne kategori:

Behandlingsskolerne Slideshare
Her vil Behandlingsskolerne i København ligge slides op om deres forskellige behandlings- og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser. Behandlingsskolerne består af i alt syv dagskoler fra 0.-10. klasse, to weekendaflastninger, fire STU-u
http://www.slideshare.net/Behandlingsskolerne


Barometeret, Behandlingsskolernes nye dagskole
Dette er Behandlingsskolernes dagskole Barometerets egen hjemmeside. På Barometeret lider børnene ofte med autisme, og de fleste af dem har også andre diagnoser, der giver dem store indlæringsvanskeligheder. Barometeret giver de børn en bedre chance for e
http://barometeret.dk/


Behandlingsskolerne
Behandlingsskolerne i København er en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser.
http://opret.dk/behandlingsskolerne/


Behandlingsskolerne - om virksomheden
Siden 2003 har Behandlingsskolerne, der er drevet af ildsjæle, fokuseret på det enkelte barns behov.
http://omtal.dk/behandlingsskolerne/


BEHANDLINGSSKOLERNE ApS
Lige siden Behandlingsskolerne blev en realitet, for 10 år siden, har de været drevet af ildsjæle, der alle arbejder ud fra filosofien om, at kæmpe for det enkelte barns muligheder.
http://startvaekst.dk/raadgiverboersen.dk/vprofil/10478/1003


Behandlingsskolerne Blog
For mere end 10 år siden åbnede Behandlingsskolerne i København for første gang dørene, med ønsket om, at kunne give børn med psykiske lidelser en chance for at have et ”almindeligt” liv.
http://behandlingsskolerne.wordpress.com/


Behandlingsskolerne Elever
Her kan du læse om og se billeder af eleverne på Behandlingsskolerne og deres mange oplevelser. På Pilely Gård er vi fx meget ude og vi har et værksted, hvor du kan lære at svejse, bore og hamre. Elever på Polaris og Kompasser lærer at dykke og certificer
http://www.behandlingsskolerne.dk/elever/


Behandlingsskolerne Forældre
På Behandlingsskolerne er vi altid i tæt dialog med forældrene omkring vores indsats på skolen – og om de oplevelser forældrene har i hjemmet. Det gode resultat kommer nemlig af samarbejdet mellem os og forældrene.
http://www.behandlingsskolerne.dk/foraeldre/


Behandlingsskolerne får ros
Behandlingsskolerne får ros fra Københavns Kommune: ”Jeg finder, at undervisningen på dagbehandlingstilbuddet Fyrtårnet fuldt står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, jf. folkeskolelovens § 40, stk. 1.”.
http://bksydhimmerland.dk/behandlingsskolerne-faar-ros/


Behandlingsskolerne Google+
Behandlingsskolerne består i dag af i alt syv dagskoler fra 0.-10. klasse, to weekendaflastning, fire ungdomsuddannelser for unge i alderen 17-25 år (STU: Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse) samt et behandlingscenter, hvilken alle skolerne kan trække
https://plus.google.com/111194119959243670036/posts


Behandlingsskolerne gør en forskel
Da en psykolog for over 10 år siden satte sig for at søsætte behandlingstilbuddene Behandlingsskolerne i København, var det med målet at kunne give børn en chance for at have et ”almindeligt” liv, på trods af de udfordringer de sloges med i hverdagen.
http://www.unreality.dk/behandlingsskolerne-goer-en-forskel/


Behandlingsskolerne i pressen og medierne
Behandlingsskolerne samarbejder også med pressen og medierne, og pressen er velkommen til at kontakte os på presse@behandlingsskolerne.dk
http://www.behandlingsskolerne.dk/presse/


Behandlingsskolerne Jobs
Her kan du de stillinger Behandlingsskolerne aktuelt søger medarbejdere til. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
http://www.behandlingsskolerne.dk/jobs/


Behandlingsskolerne Kontakt
Her finde du information om Behandlingsskolerne, finder de rette kontaktoplysninger samt finder information om Behandlingsskolernes ledelse, regnskab og agttelefon.
http://www.behandlingsskolerne.dk/kontakt/


Behandlingsskolerne LinkedIn
Behandlingsskolerne is a private organisation that owns and runs 8 different day schools for children that demand special care and attention due to difficulties that effect learning and behaviour.
https://www.linkedin.com/company/behandlingsskolerne


Behandlingsskolerne Sagsbehandlere
Her kan du læse mere om Behandlingsskolernes skoler og tilbud, visitationsprocesser, tilsynsrapporter og andre vigtige dokumenter.
http://www.behandlingsskolerne.dk/sagsbehandlere/


Behandlingsskolerne samarbejder med NYU
Behandlingsskolerne i København har netop indgået et formaliseret samarbejde med det anerkendte New York University Child Study Center.
http://www.bedava.dk/behandlingsskolerne-indgar-samarbejde-med-new-york-university-child-study-center/


Behandlingsskolerne satser på målrettet behandling
For Behandlingsskolerne har det altid været vigtigt, at målrette både udviklings- og uddannelsesforløbet til det enkelte barn eller unge menneske.
http://djurshm.dk/behandlingsskolerne-satser-paa-maalrettet-behandling/


Behandlingsskolerne skoler og tilbud
Behandlingsskolerne giver aldrig op og siger: ”Vi vil ikke ha’ dig”. Når en elev først er startet på en af vores skoler, bliver han eller hun aldrig bedt om at forlade skolen.
http://www.behandlingsskolerne.dk/vores-skoler-tilbud/


Behandlingsskolerne Twitter
Behandlingsskolerne i København tilbyder en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser.
https://twitter.com/Behandlingsskol


Behandlingsskolerne Wikipedia
Behandlingsskolerne består af i alt syv dagskoler fra 0.-10. klasse, to weekendaflastninger, fire STU-ungdomsuddannelser[1] for unge i alderen 16-25 år samt et behandlingscenter, som alle skolerne kan trække på.
http://da.wikipedia.org/wiki/Behandlingsskolerne


Behandlingsskolerne Yelp
Målet med Behandlingsskolerne var, at etablere en række behandlings– og undervisningstilbud, der var målrettet den enkelte, uanset om denne led af autisme, ADHD, OCD eller andre psykiske diagnoser.   [ Read More ]
• http://www.yelp.dk/biz/behandlingsskolerne-vanløse


Behandlingsskolernes STU-ungdomsuddannelser
Behandlingsskolerne i København tilbyder en STU-ungdomsuddannelse (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse), der henvender sig til unge mellem 16-25 år, der har én eller flere psykiske lidelser.
http://behandlingsskolerne.wordpress.com/2014/10/09/behandlingsskolernes-ungdomsuddannelser-2/


Fyrtårnet, en vigtig del af Behandlingsskolerne
De fleste elever på Fyrtårnet har autisme, nogle har også ADHD, og nogle tredje er måske introverte med angst. Denne slags udfordringer kræver en stor indsats fra både Behandlingsskolerne, børnene selv og ikke mindst deres forældre.
http://fyrtaarnet.dk/


Hvem er Behandlingsskolerne?
Behandlingsskolerne i København er en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser som autisme, ADHD, OCD, Tourettes syndrom, angst, spiseforstyrrelser eller anden selvskadende adfærd.
http://taleboble.dk/hvem-er-behandlingsskolerne/


Karlsvognen - Behandlingsskolernes dagskole
På dagskolen Karlsvognen er der 32 børn fra 6 - 17 år, der er fordelt på 4 klasser med 8 børn i hver klasse. De fleste af børnene har autisme og har derudover også ofte også ADHD, OCD eller angst. Derfor har vi på Karlsvognen ikke kun fokus på den faglige
http://skolen-karlsvognen.dk/


Kompasset, Behandlingsskolernes succeshistorie
For Behandlingsskolerne er succes det samme som at børnene er lykkedes, og lige siden Behandlingsskolerne åbnede dagskolen Kompasset tilbage i 2008 har børnene opnået flotte resultater både fagligt og socialt.
http://kompasset.dk/


Mads-Frederik Damgaard – Arkitekt & Livsnyder
Mit navn er Mads-Frederik Damgaard.Jeg er pensioneret arkitekt, rejser en masse og elsker kunst ogd esign.
http://mads-frederik-damgaard.dk/


Om Behandlingsskolerne
Behandlingsskolerne startede for 10 år siden og igennem alle årene, har vi arbejdet efter en klar filosofi: Vi giver aldrig op!
http://www.behandlingsskolerne.dk/om-os/


Pilely gård, for Behandlingsskolernes seje drenge
På Behandlingsskolernes dagskole Pilely Gård lægges der meget vægt på fællesskabet, og selvom vi har 25 drenge i alderen 8 - 17 år – og ikke alle går i samme klasse – så er de alle på samme hold.
http://pilelygaard.dk/


Pilen, Behandlingsskolernes tilbud til ADHD børn
Behandlingsskolernes dagskole Pilen arbejder for at hjælpe børn med ADHD. Pilen trækker også på Behandlingscentret, hvilket betyder at Pilen kan dele børnenes udfordringer med læger, sygeplejersker, psykologer og psykiatere.
http://skolen-pilen.dk/


Polaris, en del af Behandlingsskolerne
Lige siden Behandlingsskolerne blev sat i verden for 10 år siden, er der arbejdet ud fra den fælles filosofi: Vi giver aldrig op! Og det gælder også de børn, der går på Polaris, som lider med ustabil personlighedsstruktur, OCD, angsttilstande, spiseforsty
http://skolen-polaris.dk/


Rasmus Flinks blog - Behandlingsskolerne
Her skriver Rasmus Flink, forretningsudvikler på Behandlingsskolerne, blogindlæg om, hvad der sker af spændende ting og sager på Behandlingsskolerne.
http://www.kommunikationsforum.dk/rasmus-flink/blog


Links i denne kategori:


Politi Prøver
Politi prøver - Online & grats. Lyddikatat, Almenviden og Matematik. Du kan forberede dig allerede i dag. Diktat er naturligvis med lyd og resultat. Du behøver ikke at have nogen til at oplæse diktatet op for dig.
http://www.test-dig.dkCoachuddannelser ClearVision
ClearVision er en af Danmarks mest erfarne virksomheder i at gennemføre uddannelsesforløb, kurser og workshops i eget regi og i samarbejde med bl.a. Teknologisk Institut og andre private og offentlige virksomheder indenfor coaching, trivsel og kommunikati
http://www.clearvision.dk/coach+uddannelseClearVision coaching og kommunikation
I ClearVision har vi specialiseret os i organisatorisk og personlig vækst gennem trivselsfremmende udvikling med coaching og sparring samt coachtræning som de bærende elementer. Uanset om vi arbejder med udvikling af ledere, medarbejdere, privatpersoner e
http://www.clearvision.dk/Firebrand Training
Leverandør af accelererede IT og Management Boot Camps, uddannelser og kurser som fører til certificering. Kurser i Microsoft, Cisco, Oracle, Linux, CompTIA, ISC2, ITIL, Prince2, CISSP, CEH.
http://www.firebrandtraining.dk/Kurser og konferencer i Danmark - Confex Danmark
Confex Danmark arbejder med alle dele af dansk erhvervsliv og kan udvikle kurser og konferencer inden for de fleste temaer og fagområder.
http://www.confex.dkDUDA - for dig som vil vide mere
DUDA - Skole og fritidsportal med tusindvis af emneopdelte links til primært dansksprogede sider... her finder du nemt, hvad du leder efter.
http://www.duda.dk/Jobfisk.dk - guide til jobsøgning, rekruttering og
Uanset om du leder efter nyt arbejde eller ny medarbejder, eller bare vil videre med din karriere, så er der hjælp at hente på Jobfisk.dk
http://www.jobfisk.dk/Latterkonsulent
Mange virksomheder har prøvet latterens gavnlige virkninger. De fleste oplever at det er godt for kroppen og humøret. Lad en latterkonsulent hjælpe jer med at finde ud af hvad latter kan gøre for jer.
http://www.latterbooking.dk/Latterkonsulent.htmlPatruljekompagniet
Patruljekomoagniet (nu SSR) er hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni, tidligere benævnt: Patruljekompagniet HOK. SSR er specialiseret i patruljetjeneste og rekognoscering under krævende taktiske forhold. SSR er opstillet af hjemmeværnet,
http://www.patruljekompagniet.dkFlexer
Flexer.dk er samlingspunkt for virksomheder og freelancere. Vi matcher udbud og efterspørgsel, og skaber kontakten mellem freelancere og opgaveudbydere inden for IT branchen.
http://www.flexer.dk/MBA
MBA er forkortelse for Master of Business Administration, der er en længerevarende lederuddannelse for erhvervsledere
http://www.business-institute.dk/


Page 8 of 8.    First  | Prev  | Last